OM JAG VISSTE VILKEN TID HADE JAG OFFRAT DEN FÖR DIG

Jag vet inte hur jag ska börja det här riktigt. Jag har velat blogga i flera dagar, men inte vetat hur. Det är så mycket som jag behöver skriva, men det är inte här jag tänker skriva det. Det får bli dagbok och i samtal med vänner. Men kort och gott så har jag inte haft den bästa starten på 2014 (eller jag hade världens bästa nyårsafton, men sen har det hänt lite tråkiga saker) För någon vecka sen förlorade jag någon som stod mig oerhört nära, och det är som att en del av mig saknas. Livet går vidare och jag försöker hitta sätt att hantera saknaden. Inte lätt.

Som om inte det vore nog var jag nära att missa min tenta i torsdags på grund av ryggskott. Jag har nog aldrig förstått hur jäkla ont det gör att få ryggskott. Detta resulterade i att jag svimmade och var nära på att missa tentan. Efter ipren och värmeplåster lyckades jag dock göra den. Den kändes dessutom ganska bra!

Nu börjar termin 4 av 8 på tisdag, vilket ska bli roligt. Dessutom är ryggen bättre och i veckan kör jag igång med nya träningsupplägget om den känns fortsatt bra. Laddad ändå för 2014!

Just det. Jag har haft en väldigt bra helg. Mycket känslor, men har fått vara på en plats som gör mig lugn. Med min man och min älskade vovve som sällskap. Tacksam.

2014-01-19 15.29.59 2014-01-19 13.50.51

2014-01-19 10.41.33 2014-01-18 11.11.44

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s